بررسی های جدید زمین شناسی، ژئوکرونولوژی و ژئوشیمیایی افیولت های خوی و سازندهای مربوط به آن در شمال غرب ایران سایر گروه های فنی مهندسی 37
بررسی های جدید زمین شناسی، ژئوکرونولوژی و ژئوشیمیایی افیولت های خوی و سازندهای مربوط به آن در شمال غرب ایران سایر گروه های فنی مهندسی 37
به وب سایت آسان دانلود خوش آمدید. دانلود فایل بررسی های جدید زمین شناسی، ژئوکرونولوژی و ژئوشیمیایی افیولت های خوی و سازندهای مربوط به آن در شمال غرب ایران سایر گروه های فنی مهندسی 37 با لینک مستقیم از سایت مرجع اصلی این فایل.
بررسی های جدید زمین شناسی، ژئوکرونولوژی و ژئوشیمیایی افیولت های خوی و سازندهای مربوط به آن در شمال غرب ایران دسته: سایر گروه های فنی مهندسی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 571 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 37 خلاصه مطالبدر این مقاله یک بررسی دقیق در زمینه زمین شناسی منطقه خوی (شمال غرب ایران) و افیولت های موجود در ان ارائه شده است همچنین نقشه زمین شناسی جدیدی از این منطقه به چاپ رسیده است مهمترین نتیجه گیری حاصله اینست که در منطقه خوی یک کمپلکس افیولیتی وجود نداشته و دو کمپلکس افیولیتی موجود می باشد که عبارتند از 1 افیولیت پلی متامورفیک قدی قیمت فایل فقط 11,000 تومان خلاصه مطالب: در این مقاله یک بررسی دقیق در زمینه زمین شناسی منطقه خوی (شمال غرب ایران) و افیولت های موجود در ان ارائه شده است همچنین نقشه زمین شناسی جدیدی از این منطقه به چاپ رسیده است. مهمترین نتیجه گیری حاصله اینست که در منطقه خوی یک کمپلکس افیولیتی وجود نداشته و دو کمپلکس افیولیتی موجود می باشد که عبارتند از: 1- افیولیت پلی متامورفیک قدیمی که از لحاظ تکتونیکی مربوط به یک کمپلکس فرورانشی دگرگونی است و قدیمی ترین آمفیبولهای دگرگونی آن با استفاده از روش 40kn-40Ar سن ظاهری ژوراسیک تحتانی را نشان داده و سن ماگمایی اولیه آن نیز قاعدتا بایستی قبل از ژوراسیک باشد. 2- افیولیت غیر دگرگونی جوانتر با سن کرتاسه فوقانی که توسط سری های ولکانوژنیک شبه فلیش با سن کرتاسه فوقانی پالئوسن تحتانی می شود. در بخش نتیجه گیری نیز توضیح مختصری در زمینه تکامل حوضه اقیانوسی خوی ارائه شده است. متن اصلی: مقدمه: تکامل Tethyan (تتاین) در ایران و نواحی اطراف آن در ترکیه، عمان و بلوچستان بسیار پیچیده بوده و نتیجه گیری در این زمینه کار مشکلی است. بالاخص مطالعاتی که توسط sengor و همکاران (سنگور و ییلماز 1981) انجام شده است با نتایج حاصل از مطالعات که به صورت محلی انجام شده است قابل تطابق نمی باشد. به منظور کمک در جهت حل این پیچیدگیها در این مبحث نتایج کارهای صحرایی آزمایشگاهی مختلفی را که در منطقه خوی انجام شده است ارائه خواهیم نمود. (شکلهای 1 الی 3) افیولیت های خوی در منطقه ای واقع در شمال غرب شهر خوی و به عبارتی در بخش شمال غربی استان آذربایجان ایران قرار گرفته و تا مرز ترکیه نیز کشیده شده است. (شکل 1). هنوز اطلاعات دقیقی از زمین شناسی منطقه در دست نمی باشد کامیننی و مورتیمر (1975) (kamineni and Mortimer (1975)) یک توصیف کلی را در ارتباط با زمین شناسی منطقه خوی ارائه نموده اند که عمدتا شامل سنگهای دگرگونی و حضور شیست های درجه بالای دارای گلوکوفان می باشد. اطلاعات کاملتری توسط نقشه های سازمان زمین شناسی ایران (GIS) از شیست های خوی با مقیاس 000/250/1 (قرشی و ارشدی 1978)، خوی با مقیاس قیمت فایل فقط 11,000 تومان برچسب ها : بررسی های جدید زمین شناسی , ژئوکرونولوژی و ژئوشیمیایی افیولت های خوی و سازندهای مربوط به آن در شمال غرب ایران , بررسی های جدید زمین شناسی , بررسی های جدید زمین شناسی , ژئوکرونولوژی
آموزش نسخه پیچی و کار با سیستم در داروخانه علوم پزشکی 34 به وب سایت آسان دانلود خوش آمدید. دانلود فایل آموزش نسخه پیچی و کار با سیستم در داروخانه علوم پزشکی 34 با لینک مستقیم از سایت مرجع اصلی…
پاورپوینت معماری های تک و اکوتک پاورپوینت 23 به وب سایت آسان دانلود خوش آمدید. دانلود فایل پاورپوینت معماری های تک و اکوتک پاورپوینت 23 با لینک مستقیم از سایت مرجع اصلی این فایل. دانلود پاورپوینت معماری های تک و…
سوییچهای ATM کامپیوتر و IT 11 به وب سایت آسان دانلود خوش آمدید. دانلود فایل سوییچهای ATM کامپیوتر و IT 11 با لینک مستقیم از سایت مرجع اصلی این فایل. دانلود سوییچهای ATM دسته: کامپیوتر و IT بازدید: 7 بارفرمت…
دانلود بعد جهانی مدیریت زنجیره تامین 13 ص مدیریت 21 به وب سایت آسان دانلود خوش آمدید. دانلود فایل دانلود بعد جهانی مدیریت زنجیره تامین 13 ص مدیریت 21 با لینک مستقیم از سایت مرجع اصلی این فایل. دانلود دانلود…
دانلود تحقیق در مورد آئین نامه و شیوه نامه اجرایی اوقات فراغت «آسمانی ها» علوم انسانی 65 به وب سایت آسان دانلود خوش آمدید. دانلود فایل دانلود تحقیق در مورد آئین نامه و شیوه نامه اجرایی اوقات فراغت «آسمانی ها»…